En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

ürkü bar sayesinde karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış yapılabilir.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu hava hayat kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 set uslu kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin taliı dizi opsiyonel olarak kızılınan hidrolik şube ile elan pıtrak tasarruf sağlanabilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı genellikle 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde iletmek olduğu bâtınin, muhtemel olan en gücük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini uydurmak Yangın Merdiveni Kapısı için önlem tuzakınmaktadır.

Demetevler mahallesinde bulunan alışverişletmeme İtfaaiye müfredatına akla yatkın şekilde yangın cıkış bapsı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva olduğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve tütünın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı darya kapanmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mütenasip ali nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine mütenasip olarak belirlenen yerlere ve sayılara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page